Meer nieuws

Responsive Payment Page

22/11/2019

De betaling is de laatste stap in het checkout proces van je eindklanten. Het is jouw kans om de ervaring met jouw webshop te optimaliseren.

De betaling is de finale stap om de bestelling op jouw webshop om te zetten in een succesvolle verkoop. Dankzij de responsieve betaalpagina van Ingenico kan je deze stap voor jouw klanten zo aangenaam mogelijk maken.

Het belang van de betaling in het online verkoopproces wordt vaak onderschat. Ondanks alle inspanningen en aandacht die je aan je webshop besteedt, wordt het betaalproces hierbij vergeten en ontbreekt het vaak aan gespecialiseerde kennis om de specifieke eisen van betaalorganisaties correct te integreren.

Als jouw gespecialiseerde online betaalpartner, wil Ingenico dit voor jou eenvoudig maken. Betaling is waar we goed in zijn en we hebben ervoor gezorgd dat je met één klik jouw betaalpagina responsief kan maken. Zo kan jij de focus op je webshop houden en nemen wij de betaling van je over. In deze video leggen we uit hoe je de sjabloon voor onze responsieve betalingspagina op jouw webshop kunt activeren.

Het is heel eenvoudig om je betaalpagina responsief te maken. Ga naar je Ingenico backoffice en klik naar het menu Configuratie –> Sjabloon – > Standaard instellingen –> Activeren.

rpp_nl

Hoe de responsieve pagina aanpassen?

Bovendien kan je de standaard template aanpassen aan jouw wensen. Mits enkele kleine aanpassingen kan je heel eenvoudig de betaalpagina personaliseren en de presentatie afstemmen op jouw winkel of jouw merk door jouw logo op te laden als “logo.png” via het menu : Configuratie –> Sjabloon –> Standaard instellingen –> Bestandsbeheer . U heeft de mogelijkheid om uw eigen sjabloon te ontwerpen of kleine wijzigingen aan te brengen door het gebruik van ons eigen sjabloon als basis. Dit kan zonder kosten worden gedownload van onze support site.

Waarom je betaalpagina responsief maken ?

Ingenico ePayments biedt een duidelijke, eenvoudige responsieve pagina aan, in 25 talen, met een aangepaste presentatie voor zowel desktop als mobiele kanalen die ook aan de eisen van PSD2 (3DSv2) voldoet.

Een bevraging van onze 100 grootste klanten die recent onze nieuwe responsieve betaalpagina hebben geactiveerd, toont aan dat de conversie gemiddeld met 7% is gestegen. Sommige klanten registreerden zelfs een stijging met meer dan 20%.

Een aangepaste, responsieve betaalpagina zal het betaalcomfort van je eindklanten verhogen. Ze zullen makkelijker de betaling afronden met een hogere conversie en dus meer verkoop als gevolg.

Belangrijk: als je gebruik maakt van een shopping cart (extensie), zoals bv Magento, gebruik je zeer waarschijnlijk één van hun geintegreerde templates. Weet dat je ook de opties hebt om je gepersonaliseerde Ingenico ePayments template op te laden.