Denk eraan dat ons platform om beveiligingsredenen gebruikers deactiveert die zich 60 dagen niet hebben aangemeld. Een admin-profiel kan inactieve gebruikers echter te allen tijde reactiveren door de volgende stappen te doorlopen.

Als u uw wachtwoord voor onze test-/productie-omgeving kwijt bent, kunt u te allen tijde zonder hulp van onze support zelf een nieuw wachtwoord aanvragen!

U doet dit door naar het aanmeldingsscherm voor onze testomgeving of productieomgeving te gaan en daar op Wachtwoord verloren? te klikken.

Volg dan de instructies op het scherm door uw PSPID en het e-mailadres voor uw gebruiker op te geven in de respectieve PSPID.

Ons systeem stuurt u dan binnen een paar minuten een wachtwoord. Gebruik dit wachtwoord om u bij uw account aan te melden. U moet dit wachtwoord wijzigen zodra u zich bij uw account hebt aangemeld

• Huidig wachtwoord: geef het wachtwoord op dat u per e-mail is toegezonden en dat u zojuist voor uw aanmelding hebt gebruikt
  • Nieuw wachtwoord: geef een nieuw, door u gekozen wachtwoord op. Houd in de gaten dat dit wachtwoord aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, zoals beschreven in de onderste helft van het scherm
  • Herhaal wachtwoord: geef het nieuwe wachtwoord dat u in het veld Nieuw wachtwoord hebt gebruikt, opnieuw op

Neem contact op met onze support als u nog steeds problemen hebt met het wijzigen van uw wachtwoord.