1. Introduction

Transactiefoutcodes (ook wel bekend als NCERROR en NCSTATUS) zijn weigeringsredenen die onze systemen van verwervers, uitgevers en onze fraudetools ontvangen. Ze bieden eenvoudige verklaringen voor mislukte transacties en zijn terug te vinden in Back Office. In deze handleiding bekijken we de meest voorkomende weigeringsstatussen en geven we onze aanbevelingen. Houd in de gaten dat de onderstaande gegevens bestaan uit informatie die op basis van feedback van verwervers en uitgevers is geïnterpreteerd door ons platform. Raadpleeg onze handleiding Transactiestatussen voor meer informatie over onze belangrijkste transactiestatussen.

List of statuses

2. Hoe krijg je toegang tot foutcodes?

Ga naar Transacties > Beheer transacties in Back Office om toegang te krijgen tot deze foutcodes. Zoek de Betaal ID van de betrokken transactie op. In de details voor je transactie zie je NC ST/ER (wat verwijst naar NCSTATUS en NCERROR). Klik op ? voor een overzicht van alle mogelijke status- en foutcodes.

NCERROR - NL.png

Je kunt deze informatie voor alle transacties (behalve eTerminal) ook terugvinden in je server-to-server-feedback.